REEN Cleaning Expert

RM 24.00
Pembersih Expert Yang Selamat dan Berkesan! Produk in adalah pilihan terbaik bagi anda yang ingin membersikan rumah dengan selamat dan berkesan.
Kelantan \ Kota Bharu
Details Descriptions

REEN CLEANING EXPERT 500ml adalah satu-satunya pembersih yang anda perlukan untuk membersihkan pelbagai jenis permukaan di dalam rumah. la sangat selamat digunakan di mana-mana sahaja dalam rumah dan menawarkan jaminan kepuasan sepenuhnya kepada pengguna-penggunanya.

Dengan kandungan sebanyak 500ml, REEN CLEANING EXPERT bole digunakan pada lantai, dining tandas bilik air serta berbagai macam permukaan lain seperti sinki tandas, tab mandi atau kolam bilik air dengan mudah hanya dengan semburan dan membilas sahaja tapa perlu melakukan gosokan.

Produk ini sesuai digunakan pada lantai dapur serta cermin atau tingkap sehingga memastikan keseluruhan kawasan dapur berseri-seri dalam cecair mengkilap! Selain itu, produk ini juga boleh digunakan pada permukaan bersimen, besi ‚plastik termasuk longkang sehingga membuat segalanya menjadi lebih berseri-seri seperti baru lagi.

Jangan lepaskan peluang untuk membelinya sekarang kerana produk ini keluaran usahawan muda tempatan!! Produk ini perlu digunakan hanya 18 tahun keatas dan perlu dijauhkan dari kanak-kanak.

Terima kasih kepada semua pengguna-pengguna setia REEN CLEANING EXPERT atas sokongan! Dapatkan REEN CLEANING EXPERT hari ini juga untuk rumah berseri-seri!

Waktu Solat Putrajaya
 • Imsak
  05:49 AM
 • Subuh
  05:59 AM
 • Syuruk
  07:10 AM
 • Zohor
  01:22 PM
 • Asar
  04:46 PM
 • Maghrib
  07:31 PM
 • Isyak
  08:45 PM

Doa Pilihan

Doa Menuntut Ilmu

اَللّٰهُمَّ اِنِّى اَسْأَلُكَ عِلْمًا نَافِعًا وَرِزْقًا طَيِّبًا وَعَمَلاً مُتَقَبَّلاً

Artinya: "Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezki yang baik dan amal yang baik Diterima. (H.R. Ibnu Majah)"

Senarai Kategori