Syarat-Syarat Iklan

Utusan Niaga adalah sebuah platform yang baru dilancarkan oleh Utusan Malaysia sebagai salah satu medium pengiklanan di negara ini. Melalui Utusan Niaga sesiapa saja boleh memasarkan produk atau perkhidmatan mereka kepada lebih 20 juta penonton yang masuk ke laman sesawang Utusan ini.

Harga iklan yang ditawarkan oleh Utusan Niaga jauh lebih murah jika dibandingkan dengan platform iklan lain. Kos di Utusan Niaga tidak sampai RM1 sehari untuk beriklan.

Harga asal iklan ini adalah RM600 untuk setahun, tapi kini kami menawarkan potongan sebanyak 50% menjadikan anda hanya perlu membayar RM300 sahaja. Dalam tempoh setahun ini juga, anda boleh bertukar-tukar iklan mengikut kehendak anda asalkan tidak melanggar syarat iklan yang telah ditetapkan. Anda sendiri yang memasukkan iklan anda bukan kami.

Sekiranya anda beriklan dengan kami, anda akan mendapat langganan Utusan Premium yang bernilai RM99.90 secara percuma selama setahun. Disamping itu, anda juga berpeluang menjana pendapatan.

Kepada sesiapa yang berminat untuk menambah pendapatan bolehlah mendaftar sebagai ejen kami. InsyaAllah anda bakal mendapat pendapatan yang lumayan. Latihan dan bimbingan akan diberikan.

Syarat-syarat Iklan

Semua iklan yang disiarkan dalam Utusan Niaga mesti mematuhi undang-undang negara. Iklan arak, judi, rokok dan perkhidmatan seks atau sebarang perkhidmatan yang melanggar undang-undang negara ini dilarang diterbitkan di Utusan Niaga.

Kami berhak mengeluarkan sebarang iklan yang melanggar peraturan dan tidak akan memulangkan bayaran iklan kepada pelanggan.

Sekian, terima kasih.

Waktu Solat Putrajaya
 • Imsak
  05:49 AM
 • Subuh
  05:59 AM
 • Syuruk
  07:10 AM
 • Zohor
  01:22 PM
 • Asar
  04:46 PM
 • Maghrib
  07:31 PM
 • Isyak
  08:45 PM

Doa Pilihan

Doa Menuntut Ilmu

اَللّٰهُمَّ اِنِّى اَسْأَلُكَ عِلْمًا نَافِعًا وَرِزْقًا طَيِّبًا وَعَمَلاً مُتَقَبَّلاً

Artinya: "Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezki yang baik dan amal yang baik Diterima. (H.R. Ibnu Majah)"

Senarai Kategori